Hjem / Vagter / Pakkevagt kl. 14-16

Pakkevagt kl. 14-16

Holdet består af en pakkemester og 3 pakkevagter. En pakkemester er en, der har prøvet det før, og som har 100% styr på fødevarekontrol, hygiejneregler m.v.

Et par dage før din vagt, modtager du en mail med nærmere oplysninger om dagens vagt. Mail og bilag kan printes ud hjemmefra eller i butikken, hvis du kan logge ind på din email online.

Din primære opgave er at veje af og pakke poserne, samt gøre klar til at butikken åbner kl. 16.

Adgang til lokalet: Nøgle overdrages fra modtagevagt. Grøn nøgle passer til begge låse i butiksdør og til kælderrum. Blå chip passer til døren til opgang Falen 6 og 12.

Kælderrum: Lys kan kun tændes i butikken ved reolen. Gå ned via lem i gulvet eller ud af hoveddør og th. ind ad første dør med chip. Ned i kælderen og 2 x th. ad første dør.

Toilet: Ind i opgang Falen 12 med chip. Ned i kælderen. Gå tv. og hen for enden af gangen.

Dine opgaver som pakkevagt

1. Sprit hænder af med håndsprit i butikken eller vask med sæbe på toilettet OG sprit af, når du kommer tilbage i butikken. Se i øvrigt ophængte hygiejneregler.

2. Kontrollér at borde og vægtenes skåle er vasket af – ellers gør det. Varmt vand: Vand i dunken + elkedel.

3. Poserne findes i kælderen, hvis de ikke er sat op af modtagevagten. Sæt poserne op på de grønne kasser, se tegning i butikken. Tæl poserne, hvis de er sat op.

Pak en slags grøntsager ad gangen - fx alle kartoflerne, før du går videre til gulerødderne. Tunge grøntsager lægges i bunden! Vær forsigtig med fugtige og våde varer - de ødelægger papirposerne, så bunden går ud af dem. Læg de fugtige varer, som f.eks. salat ved siden af de færdigpakkede poser, så medlemmerne selv kan tage.

Ødelagte eller mugne grøntsager kasseres. Er der dårlige varer skal pakkemesteren kontakte ugens indkøber samt anføre det på Skema 1 i mappen Fødevarekontrol.

Vej af så præcist som muligt, så du er sikker på, at der er nok til alle poser. Vej hellere lidt under end over. Er der lidt til overs fordeles det i poserne. 

Husk at INGEN FØDEVARER må stå direkte på gulvet. Der skal altid være mindst en grøn tom kasse under.

4. Webbestilte varer (alt andet end poser) vejes af, hvis ikke allerede gjort af modtagevagten.

5. Tomme kasser klappes sammen og stables i kælderen. Pap foldes ud og lægges i bunke i kælderen.

6. Ryd op. Lokalet ryddes op inden åbning. Tomme pant-kasser stables i kælderen, pap gøres fladt og lægges i bunke i kælderen. Andet affald lægges i skraldespand/container i gården.

7. Gør rent, se Skema 2 i mappen Fødevarekontrol.

8. Mangler der poser, klude, kaffe, te eller andet, så send en mail til Butiksgruppen: butik@odenseff.dk

9. Luk døren kl. 15.30, så der er ro og fred til at overdrage vagten til kassevagterne.

10. Nøgle og besked om specielle ting ved dagens vagt gives til kassevagterne.

11. Ændringer i poserne skrives på tavlerne ved poserne som information til kunderne.

TAG EN VAGT