Hjem / Vagter / Modtagevagt onsdag kl. 14-16:30

Modtagevagt onsdag kl. 14-16:30

8

Holdet består af 2 modtagevagter. Den, der står øverst på vagtplanen skal i forvejen have skaffet en nøgle fra sidste uges kassemester. Se vagtplanen.

Et par dage før din vagt får du en mail med nærmere oplysninger om hvilke leverandører, der kommer med varer og hvilke varer du skal modtage. I mailen står også, hvad der skal stilles frem til løssalg og til hvilken pris. Mail og eventuelle bilag kan printes ud hjemmefra eller i butikken, hvis du kan logge ind på din email online.

Adgang til lokalet: Grøn nøgle passer til begge låse i butiksdør og til kælderrum. Blå chip passer til døren til opgang Falen 6 og 12.

Kælderrum: Lys kan kun tændes i butikken ved reolen. Gå ned via lem i gulvet eller ud af hoveddør og th. ind ad første dør med chip. Ned i kælderen og 2 x th. ad første dør.

Toilet: Ind i opgang Falen 12 med chip. Ned i kælderen. Gå tv. og hen for enden af gangen. Hængelås på toiletdøren har kode 507.

Varmt vand: elkedel i butikken.

Dine opgaver som modtagevagt

1.  Vask eller sprit hænder af med håndsprit i butikken. Se i øvrigt hygiejneregler på opslag på væggen.

3. Tag grønne kasser frem fra kælderen, så leverandøren kan få et tilsvarende antal kasser med retur. De grønne kasser er der pant på. Skriv på følgeseddel/faktura hvor mange kasser leverandøren får med hjem.

4. Skriv løssalg på tavlen i butikken (indkøberen skriver til dig, hvad der er af løssalg). Husk også at skrive ud for hver vare hvilken leverandør de kommer fra (krav fra Fødevarestyrelsen)

5. Hvis mel er ankommet fra Kragegården, så gennemgå det gerne og tjek om det stemmer med den indkøbsliste, du har fået.

6. Tag imod varer fra leverandørerne.  Sæt gerne varerne dér hvor de skal bruges. Hvis der f.eks. kun er savoykål i palæoposerne, stilles disse kasser i den side af rummet, hvor palæoposerne skal stå. Husk at ingen varer må placeres direkte på gulvet.  INTET må stilles direkte på gulvet, der skal en tom grøn kasse under eller andet.Hjælp evt. med at bære varer ind fra bilen. Kasserne stilles op, så de står samlet for hver slags vare: Gulerødder for sig, agurker for sig osv. Husk at der aldrig må stables noget oven på "bløde" varer som fx salat, tomater, osv.

7. Kontrollér de modtagne varer med den følgeseddel/faktura, der følger med varen. Check antal og varens stand. 

8. Skriv modtagelsen i skemaet til Fødevarekontrollen. Findes i den sorte mappe "Fødevarekontrol" på reolen til højre. Modtagekontrol skema 1.

Ødelagte eller mugne grøntsager kasseres. Er der dårlige varer skal pakkemesteren kontakte ugens indkøber samt anføre det på Skema 1 i mappen Fødevarekontrol.

Kontrollér helst varerne inden leverandøren kører igen. Skriv OK eller hvad der mangler og dit navn på følgesedlen. Hvis der mangler varer, skal du også ringe til indkøberen.

Læg følgesedler/fakturaer i mappen med samme navn i reolen. Sæt underskrevet SKEMA 1 tilbage i mappen.

9. Tænd for varmen i butikken, hvis det er koldt. Særligt kasseholdet er glade, hvis der er varmet lidt op på forhånd.

10. Der gøres klar til pakkevagterne. Vask bordene af i varmt sæbevand (varm vand i elkedel) og stil vægte frem på bordet. Skålene på vægtene vaskes af og vægtene nulstilles.

8. Er der tid i overskud, må du gerne veje varerne til websalget og løssalget af (tomater m.v. – se mailen). Og derefter hente poser i kælderen og sætte dem op til pakkevagterne - og begynde at veje kartofler og andre ’tunge’ ting af, der skal i bunden af poserne.

9. Nøglen overdrages til pakkevagten inden du går hjem, og du fortæller pakkevagten om eventuelle problemer.   

Ajourført 13.01.2018 KNR

TAG EN VAGT