Hjem / Vagter

Vagter

Onsdagens butiksvagter består af tre vagter: Modtagevagt, pakkevagt og kassevagt. Desuden er der kørselsvagter, hvis du har bil, da der de fleste uge skal fragtes varer fra landmændene til butikken. Sidst, men ikke mindst er der en månedlig rengøringsvagt, hvor butikken gøres ren, så der er rart at være. Du kan selv skrive dig op på en vagt inde på vores vagtplan.

Hvis du har svært ved at finde tid til at tage vagter, kan du give dit bidrag til fællesskabet ved at deltage i en af grupperne i stedet. Gruppernes arbejde finder ofte sted eftermiddag, eller aften og man aftaler selv internt i gruppen hvor og hvornår man mødes. Det er derfor en mere fleksibel løsning, hvor de fleste kan være med. Læs mere om grupperne. Alle grupper er åbne og al hjælp er velkommen.

MODTAGEVAGT ONSDAG (SAMME TID SOM PAKKEVAGT - SE NEDENFOR)

Modtagevagten tager imod de grøntsager som landmændene kommer med, modtagervagten checker varerne, stiller borde og vægte frem til pakkevagterne og opdaterer tavlen med løssalg mm. Der er 2 personer på vagt sammen. Se vagtbeskrivelse - eller TAG EN VAGT.

PAKKEVAGT ONSDAG KL. 14:00-16:30

Pakkevagterne sørger for at pakke grøntsagerne i poser. Der er 4 personer på pakkeopgaven; En pakkemester, der tidligere har pakket og derfor kender rutinen + 3 mere. Se vagtbeskrivelse - eller TAG EN VAGT.

KASSEVAGT ONSDAG KL 16.15-18.30 

Kassevagterne udleverer poser og svarer på spørgsmål fra nysgerrige, mens de hygger bag disken. Der er 3 personer på kassevagten: En kassemester der har taget vagten før + 2 mere. Husk at vagten slutter ca. kl 19 eller når opgaverne er afsluttet, ikke før uden forudgående aftale.  Se vagtbeskrivelse - eller TAG EN VAGT.

KØRSELSVAGT TIRSDAG/ONSDAG

Kørselsvagten henter varer til butikken i egen bil. Det sker på et valgfrit tidspunkt fra tirsdag til onsdag kl 14. Der er pt særligt brug for en ugentlig bil til Nørregård ved Aarup og ligeså til Jørgens Sjøgaard i Andebølle. Se vagtbeskrivelse - eller TAG EN VAGT.

RENGØRINGSVAGT - ET PAR TIMER SIDST PÅ MÅNEDEN

Rengøringsvagten gør butikken ren - alt det vi ikke når om onsdagen, men som er sejt at få gjort regelmæssigt. Til at begynde med siger vi én gang om måneden. Se vagtbeskrivelse - eller TAG EN VAGT.