Hjem / Opskrift / Vintersalat med lynstegt oksekød

Vintersalat med lynstegt oksekød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skær løgene i fine strimler, steg dem gyldne i smør. Lige før de bliver helt møre tilsættes eddike og et skævt honning. Eddiken koges hurtigt ind og løgene stilles til køling

Imens skyldes det grønne, og skæres groft ud. Samtidig varmes en stegepande godt op.

Skær det udvalgte kød i tynde skiver og vend det på på panden.

Imens kødet steger presses hvidløget ud i mayoen, og denne røres lind med en smule æblemost. Herefter tilsmages med salt og peber.

Anret først med halvdelen af de lune løg, så grønt, så kød, så løg og til sidst hældes mayoen over.

Det bladgrønne kan nemt udskiftes efter sæson. 

Ingredienser: 

300g. Vinterportulak
150g. handfuld palmekål
2 rødløg
200g. Økologisk oksekød egnet til lynstegning (Filet, tyndsteg, lever, hjerte, onglet m.v.)
Tre spiseskeer god mayo
1 fed hvidløg
lidt æblemost
½ deciliter god eddike
Salt, peber, olivenolie , smør, honning og citron

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.