Hjem / Opskrift / Vaniljebagte jordskokker og gulerødder med spicy sennepsdressing

Vaniljebagte jordskokker og gulerødder med spicy sennepsdressing

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Denne her lidt anderledes måde at krydre rodfrugterne på, gør sig både godt som tilbehør til gode, krydrede retter eller i en salat. Den spicy dressing giver et dejligt twist, der luner godt på denne årstid :-) 

  1. Skræl både gulerødder og jordskokker, og skær jordskokker i skiver af ca. 1 cm og gulerødder i små stænger. 
  2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  3. Kog rodfrugterne i letsaltet vand i ca. 8-10 minutter. 
  4. Dræn vandet og rør vanilje(pulver eller korn) og kardemomme sammen med rodfrugterne. Fordel dem på en plade beklædt med papir, og bag dem i 15-20 minutter, til de tager farve og bliver let sprøde. 
  5. Imens blander du alle ingredienserne til dressingen godt sammen. 
  6. Server de varme rodfrugter med dressingen 
Ingredienser: 

Vaniljebagte rodfrugter:

  • 500 gram blandet jordskokker og gulerødder (eller andre rodfrugter)
  • 1 spsk vaniljepulver eller vaniljekorn fra en halv vaniljestang
  • 1 tsk kardemomme

Dressing: 

  • 2 spsk sennep
  • 2 tsk hoisinsauce
  • 1 spsk tahini
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk mørk sukker (eksempelvis mørk muscvadosukker)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.