Hjem / Opskrift / Valnøddepesto

Valnøddepesto

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Valnødderne fra Hesle Nygaard er i webshoppen igen i denne uge. Her er lidt inspiration til nn fantastisk pesto, hvor valnøddernes smag komplimenteres af persille og sherryeddike. Den kan gå til det meste, men specielt blandet med pasta har men en hurtig, lækker gang aftensmad til fire.


Start med at knuse de tre fed, og sæt den knuste masse til side. Skyl så persillen grundigt og tør den. Befri alle nødder for deres skaller, og blend nødder, hampefrø persille og olie sammen til en lind masse. Tynd evt. op med en lille smule vand, og smag til med hvidløgene, et godt skud eddike, salt og lidt citronsaft.

Nemt og lækkert

//Asger

 

 

Ingredienser: 

150g. valnødder med skal
En lille håndfuld jordnødder
2 spiseskeer afskallede hampefrø
3 fed hvidløg
Et godt bundt persille 
Citronsaft 
Sherryeddike
God olivenolie
Evt. en håndfuld god ost
 


 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.