Hjem / Opskrift / Ultranem, toplækker rabarberkage

Ultranem, toplækker rabarberkage

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Vask rabarberne. Skær dem i mundrette stykker a 1-2 cms. længde. Læg rabarnerne i et ovnfast fad og drys dem med sukker, så sukkeret kan trække væde ud af rabarberne.

Riv marcipanen.

Put rabarberne i ovnen og giv dem 20 min. v. 140 grader. Drys så den revne maricpan over de halvbaggte rabarber og lad marcipanen bage med i yderligere 20 min. 

Dett er en supernem kage, som smager virkeligt godt. Prøv at lave den.

Servér med en dejligt fed, økologisk creme fraiche til.

Ingredienser: 

Et bundt rabarber

1/3 - 1/5 rulle marcipan

2-4 skefulde valgfri sukker, f.eks. flormelis, rørsukker, eller almindeligt hukket sukker.

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.