Hjem / Opskrift / Tidlig sommerssalat

Tidlig sommerssalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Start med at koge belagunalinserne efter pakkens anvisning. Overhæld dem efterfølgende med koldt vand, så de køler af. 
Hvis ærterne er fra frost tø dem op ved at overhælde dem med kogende vand og land dem stå i 2 min.
Bland nu alle ingredienserne til salaten i en skål.
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber. 
Overhæld salaten med dressing og server straks med friskhakket mynte på toppen.  


Opskriften er lavet med inspiration fra Green Kitchen Stories

Ingredienser: 

150 g belagunalinser eller andre faste linser 
180 g friske jordbær i både
170 g ærter (friske eller optøede fra frost)
10 stilke grønne asparges i 1 cm tykkelse
1 håndfuld hakket spinat


Dressing
3 spsk. hjemmelavet rabarbersirup eller anden sirup (eks. ahorn)
3 spsk. koldpresset olivenolie
Saft fra 1/2 citron
Salt og peber

Frisk hakket mynte til pynt


Af Maria Lund Kloster

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.