Hjem / Opskrift / Tærte med skorzonerrødder & jordskokker

Tærte med skorzonerrødder & jordskokker

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Fremgangsmåde:

Grøntsagerne rives fint og steges på panden med smør og olie. Skallen fra 1 citron rives henover, den hakkede timian tilsættes og der drysses med balsamico sv.t. til ca 2 spsk eller efter smag. Smag evt til med en smule salt, men den skal hellere være undersaltet end oversaltet. Steg i ca 15 min.

Æggemassen laves ved at piske æg sammen med cremefraiche og godt med friskkværnet peber.

Grøntsagsmassen blandes med æggemassen og hældes ovenpå filodej i et smurt tærtefad/bradepande. Der drysses med revet ost og bacon kommes på til sidst.
Filodejkanterne pensles med smeltet smør.

Bages ved 190 grader varmluft i ca 35 min.

Serveres med finthakket forårsløg.

Velbekomme.  
Ingredienser: 

Ingredienser
 

10 skorzonerrødder10 jordskokker
2 små løg
2 fed hvidløg
skal fra 1 citron
frisk timian
balsamico 
6 æg
3 spsk. creme fraiche
revet emmentalerost
god økologisk bacon
filodej
smør
olie
salt/peber
 Drysses med finthakket forårsløg ved servering

Af Marianne Holm
Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.