Hjem / Opskrift / Syltede rødløg

Syltede rødløg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

I sommer da jeg var på northside festival fik jeg de lækreste øko hotdogs med syltede rødløg fra Cafe Drudenfuss -
her er en opskrift, der forhåbentlig kan pifte lidt op både smags- og farvemæssigt, når efterårets simremad kommer på bordet.

Snit rødløg i fine skiver eller strimler.
Sæt en kasserolle over med eddike, salt og sukker.
Når det er godt boblende, tilsæt da rødløgene og lad det koge et lille minuts tid.
Hæld det hele på et skoldet glas og lad det gerne trække et par timer, inden du fortærer herlighederne.

/Lise W

Ingredienser: 

2 rødløg
2 dl eddike (gerne lavet på æblecider)
1/2 spsk sukker
1 tsk salt
evt. peberkorn, laurbær, dildskærme..

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.