Hjem / Opskrift / Syltede porrer

Syltede porrer

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Porrene skæres ud i mundrette stykker, som også passer til sylteglasset. De grilles på en pande (evt en grillpande, da der ser super lækkert ud på denne måde!) på alle "sider" så de er gennemgrillet. Her efter tages de af panden, citronen skæres ud i både - kernerne fjernes og de grilles ligeledes. Kom porrer, citroner, korriander og safran i sylteglasset og tilsæt olie så det hele er dækket. Lad glasset stå i 14 dage (de kan holde sig i flere måneder i følge hjemmesiden hvor opskriften er fra) og herefter er de klar til spisning. 

 

Opskriften er fra følgende side: http://www.fuglebjerggaard.dk/C.%20artikler%202002/porrer.htm hvor der står utrolig mange måder hvorpå man kan nyde sin porrer! Velbekommen! 

 

Maria  

Ingredienser: 

3 mellemstore porrer

2 citroner

1 spsk hele korrianderfrø

0,5 g safran

jomfruoliveolie

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.