Hjem / Opskrift / Syltede hokkaido

Syltede hokkaido

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

 

Eddike, vand og sukker koges op og der tilsættes frø, ingefær og mynte.Hokkaido kommes i gryden og koges med i 10 min.

Hele herligheden, med undtagelse af mynten der kasseres, kommes på skoldede glas og køles ned, inden det sættes i køleskabet.

Skal gerne trække gerne en uges tid inden de spises.

Happy Halloween

/Marianne Holm
 

 

Ingredienser: 

1/2 renset hokkaido i små tern. Lad endelig skrællen blive på.
1 knold ingefær i skiver
1 spsk. sennepsfrø
1 spsk. korianderfrø
2 stilke mynte
600g sukker
2 dl. eddike
3 dl. vand

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.