Hjem / Opskrift / Syltede grønne tomater

Syltede grønne tomater

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Tomaterne rengøres og prikkes med en spids gaffel. De store halvveres. 

Eddike, vand, sukker, vaniljekorn + stang koges op med chili og kanelstængerne. Koger små 10 min. 

Tomaterne kommes i lagen og der koges op igen, ca 7-10 min.

Gryden sættes på køl til næste dag, hvor kogelagen koges op igen. Denne gang uden tomaterne, der er kommet på skoldede eller atamonrengjorte glas.

Hæld den indkogte lage over tomaterne og stil dem på køl.

Lagen er også god til at hælde over modne pærer :-)

/Marianne Holm

Ingredienser: 

1 kg grønne tomater
800g rørsukker
1 god vaniljestang
1,5 dl eddike
1,5 dl vand
1 spsk kværnet sennepsfrø og korianderfrø
1 spsk hakket cayenne chili
2 små hele kanelstænger
 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.