Hjem / Opskrift / Svensk pølseret vol. 2

Svensk pølseret vol. 2

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skrub grundigt kartofler og jordskokker og skær dem i mundgotte bidder. Evt. skræl dem hvis ikke du bryder dig om skrællen. Kog jordskokkerne i 5 min. Skær nu pølserne og chorizoen ud i skiver af 0,5-1 cm tykkelse. Pil og hak løget. Varm olien i en saurterpande og svits løgene i ca. 2 min. tilsæt nu paprika, pølser, jordskokker og kartofler og lad det svitse i 5 min til det bliver gyldent. Tilsæt nu tomatpuré, fløde og mælk og bland det hele godt sammen. Lad retten simre ved middel varme i ca. 30 min eller til jordskokker og kartofler er møre. Smag til med salt og peber. 

Server med friske oreganogrene.

Ingredienser: 

500 g økologiske bacongrillpølser (fås hos odenseff)
100-200 g chorizopølse
10 mellem kartofler
10 jordskokker
1 løg
1 spsk stegeolie (kokos- eller olivenoile)
2 tsk. paprika
2 spsk tomatpuré
1,5 dl piskefløde
1,5 dl gårdmælk
Salt og peber

Pynt med friske oreganogrene


Af Maria Lund Kloster

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.