Hjem / Opskrift / Svampetærte

Svampetærte

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Glutenfri tærtebund

Bland fuldkornrismel, havremel og salt i en skål. Tilsæt margarine i små klatter og smuldre det med hænderne. Pisk æggene og hæld det sammen med melet. Nu kan du tilsætte vandet lidt ad gangen indtil dejen er sammenhængende, fugtig og nem at arbejde med.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Læg den i et smut tærtefad og sæt på køl i 20 minutter.
Prik tærtebunden med en gaffel i hele bunden og forbag i 15 minutter ved 200 grader.
Fyld tærten med nedenstående fyld og bag den i 30 minutter ved 200 grader.

 

Svampefyld

Smelt margarine i en gryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt champignoner og svits et par minutter. Hæld det over i den forbagte bund. Pisk æg, mælk, krydderurter, salt og peber sammen og hæld ovenpå champignonerne. Drys evt. med lidt revet parmesan/ost. Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Serveres med en blandet grøn salat.

VELBEKOMME! :)

 

- Af Sarah Louise Gråskov

Indskrevet af Line Maria Trangbæk Sander

Ingredienser: 

Glutenfri tærtebund

100 g fuldkornsrismel

100 g glutenfri havremel

Lidt salt

50 g margarine

2 æg

3 spsk. koldt vand

 

Svampefyld

25 g margarine/smør

1/2 tsk karry

2 grofthakkede løg

1 finthakket frisk hvidløg

450 g blandede svampe (jeg bruge shiitake og østershatte, men andre svampe kan også bruges)

2 æg

2 dl mælk

Krydderurter (brug det du har ved hånden. Jeg brugte lidt purløg).

Lidt revet parmesan/ost

salt

peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.