Hjem / Opskrift / Svamperisotto med shiitake

Svamperisotto med shiitake

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Risene renses i 3 hold vand
Det finthakkede løg varmes i olivenolie og risene tilsættes.
Der omrøres til risene er let gennemsigtige.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen under konstant omrøring.
Vend osten i og smag til med citronsaft, salt og peber.

Svampene steges i lidt olivenolie sammen med det friske hvidløg og anrettes oven på risottoen.
 
Velbekomme :-)

/Marianne Holm


Ingredienser: 

300g risotto-ris (alternativt grødris)
1 l bouillon
1 finthakket løg
2 spsk revet god økologisk parmesan
Saften af en halv citron
Smag til med salt/peber
Columbani olivenolie
2 finthakket spæde forårsløg
200g shiitake svampe i skiver
1 finthakket frisk hvidløg


Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.