Hjem / Opskrift / Sur-sød nudelsuppe

Sur-sød nudelsuppe

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

Rens grøntsagerne og skær de enkelte grøntsager ud som beskrevet i ingredienslisten.

Kog grøntsagsbouillionen op. Tilsæt de grøntsager der skal med fra starten. Kog op igen, tilsæt nudlerne og lad det hele koge det antal minutter der er angivet på nudelpakken.

Tilsæt de grøntsager der først skal i til sidst. Kog suppen op igen og smag samtidig til med soya, sød chillisauce, finthakket hvidløg, lime eller citronsaft og sesamolie. Server straks og drys evt. med frisk koriander.

 

Kilde: Vegetarisk vellyst af Christine Bille Nielsen og Tina Scheftelowitz - god appetit ønsker Signe

 

Ingredienser: 

1 ½ kg. grøntsager - bland som du, eller køleskabet, vil det!

 

Skal koge med i suppen fra starten:

Porrer i ringe

Selleri, gulerod, pastinak, persillerod i små terninger

Grønkål, spidskål, hvidkål eller savoykål i tynde strimler

Blomkål eller broccoli i små buketter

Champignon i skiver

Frisk eller frossen spinat

 

Skal først i til sidst:

Bønnespirer

Tomater i små terninger

Frosne ærter el. fintsnittede sukkerærter

Forårsløg i tynde ringe

 

2 l grøntsagsboullion

250 fuldkornsnudler

1/2 d. soyasauce

2 spsk sød chillisauce

2 fed hvidløg

3 spsk lime-citronsaft

1 spsk mørk sesamolie

evt. hakket koriander

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.