Hjem / Opskrift / Stegte ræddiker med persille

Stegte ræddiker med persille

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

En simpel, men lækker ret med ræddike. Når den varmes op, mildnes noget af den snerpende mundfornemmelse som følger med rå ræddike, og man får istedet en dybtsmagende rod, som klæder sød sennep og persille godt. Retten er ideel til at følge et godt stykke stegt kød, men kan også sagtens gå for sig selv som en kraftig salat. 

Start med at skruppe ræddikerne helt rene under koldt vand. Skær dem i kvarte eller del dem i to efter størrelse og temperament, og varm en oliesmurt pande godt op. 
Steg så de skårne ræddiker ved middel varme i ca. en halv time. Sørg for alle ræddiker bliver vendt og får varme fra alle sider. 

Imens mikses olie, sennep og eddike til en dressing og persillen skyldes grundigt, tørres og hakkes fint.

Når ræddikerne har stegt i ca. 30 minutter tilsættes øllen, et godt nip salt og lidt eddike, og det hele koges helt ind, til der ikke er mere væde på panden. Læg herefter ræddikerne på fad, hæld sennepsdressingen på og drys den hakkede persille ud over fadet.

Server :)

//Asger

Ingredienser: 

Opskrift med ræddike

500g. ræddike 
god olie
stegeolie
1 halvt bundt persille
2 spiseske sød sennep
2 spiseskeæbleeddike
1 dl god, lys øl
1 sjat eddike
salt

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.