Hjem / Opskrift / Stegt Sommerkål med dadelcreme

Stegt Sommerkål med dadelcreme

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
De fantastisk lækre sommerkål er værd at vente på hver forsommer. De tidlige spids- og hvidkål reagerer nemlig ved mødet med varme på en helt anden måde end de senere vinterkål. Flæk feks et helt hvidkål fra Venevad, steg det i rigeligt olie eller smør i tyve min ved lav varme og server med en simpel dadel-skyr-creme, og et drys af salt, peber og stærk chili. Skønt sommerfrokost for én eller forret til to.

Dadelcremen laves slet og ret ved at piske ingredienserne sammen.  Skyren kan evt. erstattes af et vegask alternativ som sojayoghurt. 
Ingredienser: 
Til 2 personer

1 Sommerkål (Spids- eller hvidkål)
4 spiseskeer skyr
4 søde dadler
skald af en halv citronsaft af en halv citron
salt og peber

Stærk tørret chili til drys. 
 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.