Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
SquashSpaghetti m Cremede Østerhatte
Primære faneblade

Skær squash i fine strimler(spaghetti str.), enten i hånden eller på mandolinjern – undgå det inderste af squashen, som bruges i saucen. Kog ca 1½ ltr. saltet vand op og hæld over ”spaghettien” og lad det trække ca. 3 minutter – hæld vandet fra, tilsæt lidt god olivenolie og lidt friskkværnet peber.
Skær eller pluk østershatte i strimler, hak ”indmad” af squash, hvidløg og løg fint. Rist svampe, squash hvidløg og løg af i en smule olie til det får lidt farve, herefter tilsættes hvidvin som får lov at koge op. Pluk blade af timian og tilsæt med friskkværnet peber og lidt salt, kog en smule ind og tilsæt creme fraiche/fløde. Hvis der ønskes en meget tæt sauce kan der jævnes en smule, smag evt. til og server.
Michael Rühmecke Jepsen
4 Personer -
2 Grønne Squash
God Olivenolie
200 gram Østershatte
1 stort løg
2 fed Hvidløg
Et par stængler Timian
2 dl. Hvidvin
1 dl. Creme Fraiche 38% eller Piskefløde
Salt/Peber
Tilføj kommentar