Hjem / Opskrift / Spinat salat med soya- og hvidløgsristede mandler, feta og ristede svampe

Spinat salat med soya- og hvidløgsristede mandler, feta og ristede svampe

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Mandlerne er en super lækker snack, som kan bruges både som mellem måltid (ta' her ca 10 mandler) eller i en salat i stedet for pinjekerner eller lignende. Det er sundt så længe man ikke spiser for mange.

Hæld en god olie på panden, press hvidløget ud og svits det ganske let. Put de hakkede mandler på panden. Når det har steg sammen i to min hældet soya ud over mandlerne. Start med ikke at bruge for meget spya - måske to spsk og find herefter ud af hvad du synes er lækrest, for det er stor forskel i hvor salt man kan lide sine mandler. Soyaen brænder let på, så sørg for at "bevæge" det hele rundt på panden og at skrue lidt ned. Mandlerne skal suge soyaen til sig, så panden må heller ikke blive for kold. Når soyaen er er væke r mandlerne færdige. Læg dem på et stykke bagepapir eller noget andet hvor de ikke kan kliste fast. Lad dem køle og og wupti - god snak eller lækkert drys til salat. 

Spinaten skylles grundigt. Svampene renses for jord og skæres igennem først på midten og så en gang til. De steges på panden til de er let gyldne og stadig har noget volumen. 

Fetaen smuldres ud over spinaten som er lagt på et fad, svampene spredes ud over og de hakkede mandler blandes i. 

Opskriften på er inspereret af Christians Bitzs soyamandler som han har lavet i Go' Morgen Danmark, men så med et twist af hvidløg, som jeg synes er helt fantastisk. Spinaten er fra posen :)

Jeg synes salaten passer godt til steg laks, men fungerer også fint til f.eks en porrertærte.

Maria 

Ingredienser: 

Spinat

Svampe 

Feta

Olie (gerne god koldpresset olie)

Mandler

En god sjat soya (efter smag)

1 fed hvidløg

 

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.