Hjem / Opskrift / Sommersalat med pasta af soyabønner

Sommersalat med pasta af soyabønner

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Prøver du også at mindske dit kødindtag som jeg, eller er du vegetar, så er soyapasta en rigtig god alternativ måde at få protein på. Denne uges palæopose har virkelig bragt minderne tilbage til sommeren for mig og er derfor også inspireret heraf. Så hvis du igennem den lange kålvinter har savnet sommerens sprøde grøntsager, så er denne lækre forårssalat lige noget for dig.

Kog pastaen i letsaltet vand og rist pinjekernerne på en tør pande. Rens alle grøntsagerne i koldt vand og skær så tomaterne i kvarte, hak syreren fint og skær radiserne i tynde skiver. Kom det hele i en skål. Vend nu den varme pasta i med grøntsagerne.
Lav nu hvidløgs pestoen ved at blende alle ingredienserne hertil med en stavblender eller i en minihakker. Smag til. Hæld pestoen over pastasalaten. Riv nu mozarellaosten i fine stykker ned over pastaen og vens så hele molevitten sammen. Drys med de ristede pinjekerner og server straks.



Inspireret af: http://www.greenkitchenstories.com/summer-pasta-with-smashed-tomatoes-pe...

Ingredienser: 

200 g soyabønne pasta
Salt
30 g pinjekerner

1 bundt radiser
90 g salat (eks. portulak, syrer, frillice-, rød egeblad- eller romainesalat) 
250 g cherry tomater
2 forårsløg
1 mozarellaost

Hvidløgspesto
Grønne toppe fra 2 hvidløg
1 hvisløg
1 dl olivenolie
Ca. 25 g parmesanost 
En lille håndfuld solsikkekerner
Salt


Af Maria Lund Kloster

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.