Hjem / Opskrift / Sommerpasta

Sommerpasta

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Tomaterne halvveres. Forårsløg og hvidløg skæres i skiver.
Ovenstående blandes og tomaterne mases lidt, så saften og kernerne kan blande sig med olie, balsamico og salt/peber.
Til sidst tilsættes hakket basilikum og mozzarella.

Skal trække ca 15 min, eller så længe pastaen er om at koge færdig.

Tomatblandingen anrettes ovenpå den rygende varme pasta.

Nemt, let og sommerlækkert :-)

/Marianne Holm
 

 

Ingredienser: 

250g cherrytomater
2 hele forårsløg
2 fed hvidløg
1 bdt. basilikum
En passende mængde god økologisk pasta.

En god portion olivenolie (i hvertfald 0,5 dl)
2 spsk. sød balsamico (jeg brugte brombærbalsamico)
Friskkværnet peber og salt

1 kugle økologisk bøffelmozzarella, hvis man er til det. En lækker parmesan er også godt til.

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.