Hjem / Opskrift / Skorzonerrødder med rosenkål

Skorzonerrødder med rosenkål

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Olien og smøret smeltes ved høj varme.

Hvidløg og løget tilsættes sammen med en smule salt. 

Steger et par minutter, inden skorzonerrødderne og rosenkålene tilsættes.

Citronsaften tilsættes og det hele vendes godt rundt, indtil det får lidt farve. 

 

Er godt som tilbehør til fisk, kylling eller andet kød.

 

/Marianne Holm

Ingredienser: 

2 skrællede og skråtsnittede skorzonerrødder

6 rosenkål i kvarte og halve

Et halvt løg 

Et lille fed finthakket hvidløg

Saften af en halv citron

1 spsk. olie

1 spsk. smør

lidt salt

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.