Hjem / Opskrift / Skorzonerrødder i svøb

Skorzonerrødder i svøb

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Vask, halver og skræl skorzonerrødderne. Mens de skrælles opbevas de skrællede i en skål med iskoldt vand og lidt æblecidereddike eller citronsaft (så undgår de at blive brune).

Når de alle er skrællet tag så baconen ud og skær stykkerne over på midten. Man bruger således 1/2 stykke bacon om hver rod (evt. om to stk. hvis rødderne er meget tynde). Læg dem alle på en bageplade med bagepapir og bag dem i 30-40 min. 

Server lune som tilbehør eller appetizer. Evt. med bønnefritter som det ses på billedet.


Af Maria Lund Kloster

Ingredienser: 

Ca. 500 g skorzonerrødder
1 pak bacon (ca. 125 g)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.