Hjem / Opskrift / Selleri i karrysovs

Selleri i karrysovs

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
  1. Skræl sellerien og skær den i små tern af 1x1 cm. Put det i en gryde med bouillionterningen og dæk det til med vand. Sæt det over at koge. 
  2. Mens sellerien koger skæres løg, hvidløg og ingefær i fine tern. Sauter dem på en pande i vand til de er klare og bløde. 
  3. Hold imens øje med sellerien. Ternene skal koges møre, og herefter slukkes der for varmen. 
  4. Tilsæt karry og karrypasta på panden - svits det af et minuts tid. 
  5. Tilsæt så sellerien og kogevand på panden, og rør det godt sammen. 
  6. Bland sojamælk og majsstivelse i en meljævner og ryst det godt sammen. Tilsæt det til retten og lad det kort koge op, så det bliver jævnet. 
  7. Smag retten til med salt. 
  8. Server retten med ris, pasta eller hvad du ønsker. Du kan også lave en ristaffel med toppings som kokos, peanuts, rosiner og ananas. Velbekomme :-) 
Ingredienser: 

Et knoldselleri 

En grøntsagsboullionterning

1 løg

2 fed hvidløg

2-3 cm ingefær

2 tsk rød karrypasta

2 spsk karry

1,5 dl sojamælk eller anden plantemælk

3 spsk majsstivelse 

Salt

Ris, pasta eller andet tilbehør efter eget valg

 

Kommentarer

Maria Lund Klosters billede

For lige at tilføje retten lidt ekstra proteiner, kan jeg anbefale at man tilsætter en dåse eller blot forkogte belugalinser :)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.