Hjem / Opskrift / Savoykålsalat

Savoykålsalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Savoykålen renses godt og snittes fint.

Dressingen blandes af citronskal, citronsaft og salt. Når det har trukket lidt, iblandes honning og til sidst creme fraichen. Smages til med salt.

Boghveder ristes på panden og drysses over.

 

Er god som tilbehør til kylling og fisk.

/Marianne Holm

Ingredienser: 

En god håndfuld fintsnittet savoykål pr. person

1 citron

1 spsk.  honning

1-2 spsk. creme fraiche

Ristede boghvede til pynt

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.