Hjem / Opskrift / Sauterede gulerødder og rosenkål med persille

Sauterede gulerødder og rosenkål med persille

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i lidt brede stykker på skrå.

Rens rosenkålene for de yderste blade og del større rosenkål.

Sauter gulerødder og rosenkål i smør, tilsæt grøntbouillon og lad det hele simre ved svag til jævn varme. Rør jævnligt og tilsæt yderligere grøntbouillon, men ikke mere end nødvendigt, for at grønsagerne ikke brænder på.

Når grønsagerne er sprøde vendes de med persille, citron og hvidløg.

Smag til med salt og peber og drys med pinjekerner.

 

Saesonforengodsmag.dk / Charlotte

Ingredienser: 

300 g gulerødder
300 g rosenkål
1 spsk smør
½ - 1 dl grøntbouillon
½ dl hakket persille
1 spsk reven skal af usprøjtet citron
2 fed finthakket hvidløg
Salt, peber
25 g ristede pinjekerner

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.