Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Sauterede gulerødder og rosenkål med persille
Primære faneblade

Vejledning:
Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i lidt brede stykker på skrå.
Rens rosenkålene for de yderste blade og del større rosenkål.
Sauter gulerødder og rosenkål i smør, tilsæt grøntbouillon og lad det hele simre ved svag til jævn varme. Rør jævnligt og tilsæt yderligere grøntbouillon, men ikke mere end nødvendigt, for at grønsagerne ikke brænder på.
Når grønsagerne er sprøde vendes de med persille, citron og hvidløg.
Smag til med salt og peber og drys med pinjekerner.
Saesonforengodsmag.dk / Charlotte
Ingredienser:
300 g gulerødder
300 g rosenkål
1 spsk smør
½ - 1 dl grøntbouillon
½ dl hakket persille
1 spsk reven skal af usprøjtet citron
2 fed finthakket hvidløg
Salt, peber
25 g ristede pinjekerner
Tilføj kommentar