Hjem / Opskrift / Salat med svampe & parmesan

Salat med svampe & parmesan

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Svampene rengøres og skæres i passende skiver. Ristes på panden med lidt olie og drysses med salt.
Salaten rengøres, slynges og skæres i mundrette stykker.
Anret salaten og svampe i skål eller fad. Pynt med parmesanflager og dryp lidt olievenolie over.

Lækkert, enkelt og fyldt med smag :-)

/Marianne Holm 

Ingredienser: 

100g Shiitake svampe
100g Østerhatte
2 håndfulde salatblade
Parmesan, mængde efter behag
Colombani Olivenolie
 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.