Hjem / Opskrift / Salat af sommerkål, fennikel og soyamandler- vegansk

Salat af sommerkål, fennikel og soyamandler- vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Sommerkål er fællesbetegnelse for spidskål, sommerhvidkål mm. Brug hvad du har og i de mængder du lige synes.

Snit kål, gulerødder og fennikel fint, f.eks. på mandolinjern. Put mandler på en kold pande, varm op indtil de tager lidt farve. Hæld en god sjat soya på, vend rundt, tag af blusset og afkøl på køkkenrulle. Og lav endelig mange, de er uhyggeligt vanedannende.

Rør en ret klassisk vinagrette dressing, jeg synes det skal smække lidt på tungen for at få krudt i det neutrale kål. Bland med salaten og lad evt. stå et par timer for at trække lidt smag. Drys mandlerne over inden servering.  

Ønsker glædelig sidste sommermåned, Signe:)

Ingredienser: 

Spidskål/hvidkål

Gulerødder

Fennikel

Mandler 

Soya

 

Dressing: 

Olie

Sennep

Æblecidereddike

Honning

Salt/peber

evt. hvidløg

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.