Hjem / Opskrift / Rugbrødschips med rillette eller kartoffel

Rugbrødschips med rillette eller kartoffel

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Har du en pålægsmaskine er det nu den skal bruges. Selv har jeg en skøn gammel håndreven dansk model, jeg ikke ville bytte væk for min førstefødte. 

Skær rugbrødet i ultratynde skiver. Det kan sagtens klares med en god brødkniv, men resultatet bliver ikke helt så godt, og det tager længere tid.

Læg herefter de mange skiver ud på et bageplade beklædt med papir, kun et lag, og stil pladen i en forvarmet ovn på 150grader. Lad dem stå i ovnen indtil alle skiver er helt tørre og sprøde. Det tager ca. 10 min. Tag dem ud og lad dem køle af. 

Lav imens løvstikkemayoen ved at blende en meget står håndfuld løvstikke sammen med en deciliter mayonaisen (gerne vegansk). 

Anret det hele som rudbrødsmader, med rillette og radiser og med løvstikkemayo, kartoffel og radise. Simpelt og lækkert. 

Ingredienser: 

Et fad med masser af hapsere

1 halvt rugbrød (gerne Højbyhus' super lækre brød)
Rensede og fintskivede radiser
kogte, skivede kartofler
rillette (her svinerillette fra bodebjerg)
Løvstikke
God Mayonaise
 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.