Hjem / Opskrift / Rosmarindeller i tomatsauce med spaghettigræskar

Rosmarindeller i tomatsauce med spaghettigræskar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

1. Græskaret halveres og tømmes for kerner. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt/peber. Kommes i en 200 grader varm ovn i ca 35 min.

2. Ingredienserne til kødbollerne blandes og formes til små boller, der kommes i et ovnfast fad drysset med olivenolie ca. 25 min. 3. Tomatsaucen blandes og koger ind i ca. 20 min.  4. Palmekålen varmes i lidt olie og smages til med lidt salt. 5. Inden servering rives græskaret med en gaffel, så det ligner spaghetti. /Marianne Holm


Ingredienser: 

Kødboller:

500 g økologisk oksekød3 stilke rosmarin2 cm ingefær1 lille rød chili1 fed hvidløg1 løgsalt/peber 1 spaghettigræskar4 blade palmekåloliesalt/peber tomatsauce:se tidligere opskrift


Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.