Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Rosmarindeller i tomatsauce med spaghettigræskar
Primære faneblade

Vejledning:
1. Græskaret halveres og tømmes for kerner. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt/peber. Kommes i en 200 grader varm ovn i ca 35 min.
2. Ingredienserne til kødbollerne blandes og formes til små boller, der kommes i et ovnfast fad drysset med olivenolie ca. 25 min. 3. Tomatsaucen blandes og koger ind i ca. 20 min. 4. Palmekålen varmes i lidt olie og smages til med lidt salt. 5. Inden servering rives græskaret med en gaffel, så det ligner spaghetti. /Marianne HolmIngredienser:
Kødboller:
500 g økologisk oksekød3 stilke rosmarin2 cm ingefær1 lille rød chili1 fed hvidløg1 løgsalt/peber 1 spaghettigræskar4 blade palmekåloliesalt/peber tomatsauce:se tidligere opskriftKategorier:
Tilføj kommentar