Hjem / Opskrift / Rosenkålssnacks

Rosenkålssnacks

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Denne lille snack er hurtig at lave, og fin og delikat i smagen.


Skær først ingefær, græskarskiver og agurk i små, 2 millimeter fine firkanter. Bland dem sammen og stil til side. Riv citronskallen og lad den ligge i strimler. Riv så blade af rosenkålen (kasser evt. De yderste) indtil de bliver små og sammenfiltrede.
 

Tag de løse blade, og anret dem på fad eller bræt, så de ligger som små både. Fyld forsigtigt en lille klat yoghurt i hver, fyld lidt agurk,/ingefær/græskarblanding ovenpå, og slut med et par strimler citronskal.

Server som en hurtig velkomsthapser eller en lille forret.

Kan man ikke skaffe fermenteret græskar, kan man alternativt forsøge sig frem med peberrod, som det centrale element sammen med agurk og ingefær. I så fald bør man huske at salte
 

 

Ingredienser: 

6 pers. (Som led i en større menu)

4 rosenkålshoveder
skal af en halv citron
1 lille gourmetagurk eller ¼ salatagurk
4 skiver fementeret sqaush eller græskar (alternativt kan der leges med lignende smagsgivere, så som kapersbær, pickles, saltede citroner m.v.)
2 spiseskefulde  neutral sojayoghurt
1 spiseske fintsnittet ingefær

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.