Hjem / Opskrift / Rodfrugtemos

Rodfrugtemos

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skrald rodfrugterne, skær dem i tern og kog dem i vand med lidt salt.

Mos og tilsæt de øvrige ingredienser.

Her serveret med ris og linser samt revet gulerod med tranebær, olivenolie og citron.

 

(skrevet af Mikkel Damborg)

Ingredienser: 

3-4 pastinakker

5-6 kartofler

1 stor gulerod

(rodfrugterne kan varieres og udskiftes)

en klat smør eller en skvis olie

fløde (kan undlades)

salt, peber (evt. revet muskatnød)

Kommentarer

jeg har på billedet toppet med parmesanost.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.