Hjem / Opskrift / Rabarbersaft med vanilje

Rabarbersaft med vanilje

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Alle ingredienserne kommes i gryde og koger i ca. 10 min.

Blandingen hældes derefter gennem en sigte og saften kommes på flaske med patentlåg.

Holdbarheden er ca. 1 måned, men mon ikke den er drukket før :-)

Den overskydende rabarberpulp kan evt. varmes op med en bakke jordbær, lidt mere sukker og vupti, så har du en lækker rabarber/jordbær marmelade.


/Marianne Holm

Ingredienser: 

10-12 stængler rabarber (sv.t til ca 500g)
2,5 dl rørsukker
1 lækker økologisk vaniljestang
Saften af 1 lime
1 L vand

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.