Hjem / Opskrift / Rabarberkompot

Rabarberkompot

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Rabarberne vaskes og skæres i små styker på ca 1 cm bredde. 

Kommes i en gryde med rørsukkeret og kornene fra vaniljestængerne. Da jeg er ret glad for vaniljekorn, har jeg 2 stængers indhold i denne portion.

Koges ved midel varme i ca 15 min og kommes på skoldet glas.

Er super godt til både desserter og som tilbehør til kød.

 

/Marianne Holm

Ingredienser: 

1 bundt øko rabarber fra Skyttes Gartneri eller egen have

1-2 dl økologisk rørsukker (alt efter hvor sødt du vil have den)

1-2 stk vaniljestænger (alt efter hvor glad du er for vanilje)

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.