Hjem / Opskrift / Rabarber-is

Rabarber-is

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

4 pers.

 

Denne opskrift skal afprøves snarest!!! 

 

Kog rabarber og sukker til kompot. Si rabarberne fra og kog væden ind til sirup. Lad rabarberkompotten køle helt af og rør derefter sammen ed yoghurt og vanilliesukker. 

Fordel rabarbercrene lagvis med siruppen i små glas og sæt dem i fryseren til isen er stivnet efter ca. 3 timer.

 

Kilde: gammelt udklip fra et ukendt ugeblad! God sommer ønsker Signe

Ingredienser: 

300 g snittede rabarber 

100 g sukker

300 g græsk yoghurt

1 spsk vaniliesukker

 

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.