Hjem / Opskrift / Røsti af spaghettisquash med laks og palmekål

Røsti af spaghettisquash med laks og palmekål

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

 

Spaghettisquash'en halveres og tømmes for kerner. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt/peber. Kommes i en 200 grader varm ovn i ca 35-40 min. 

Derefter rives det og blandes med de øvrige ingredienser.

Derefter steges det i små klatter i rigeligt varm olievenolie indtil det har en god brun stegeskorpe. Ligges kortvarigt over på sugende køkkenrulle eller tilsvarende. 

 

Palmekålen svitses kortvarigt i lidt olie.

 

Laksen bages i ovnen på ca. 200 grader  i ca 25 min.

 

/Marianne Holm

Ingredienser: 

Røsti:

1 bagt og revet spaghettisquash

1-2 æg

2 spsk. øko. hvedemel fra Kragegården

salt/peber/(kværnet sennepsfrø)

God olivenolie i rigelige mængder

 

Palmekål:

2 håndfulde palmekål i strimler

2 fed finthakket hvidløg

En halv finthakket chili

en smule salt

Laks:

Øko. laks i passende mængder krydres med citronskal, citronsaft, en halv hakket chili, salt/peber.

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.