Hjem / Opskrift / Rødbede-rygeost-dip

Rødbede-rygeost-dip

Average: 5 (2 votes)
Vejledning: 

Skræl og riv rødbeden groft. Blend den med stavblender og en klat god cremefraiche. Bland rygeosten i og smag til med et skvæt citron, salt, peber og med mere creme fraiche afhængigt af hvor meget "røgsmag" du ønsker. Velbekomme, hilsen Signe Bøgh.

Ingredienser: 

Cirkaangivelser for opskriften er hjemmekomponeret...

 

1 rødbede

1 bæger rygeost (1 %)

1-2 dl creme fraiche (18 %)

citronsaft

salt og peber

Kommentarer

Tine Petersens billede

Totalt lækker dip den her. Jeg kunne godt spise et ordentligt lag oven på noget lækkert franskbrød:)!

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.