Hjem / Opskrift / Rød spidskålssalat med dildpesto

Rød spidskålssalat med dildpesto

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Dildpestoen blendes af frisk dild, cashewnødder, parmesan, olie og evt. salt/peber.

Spidskål snittes fint, eller groft hvis man er til noget mere bid.

Edamamebønner overhældes med kogende vand og afkøles straks med koldt vand.

Det hele anrettes i et fad med spidskål i bunden, edamanebønner ovenpå, små skefulde dildpesto spredt over salaten og pyntes med jostabær.

/Marianne Holm

Ingredienser: 

1 rødt spidskål (rødkål kan også bruges)

1 håndfuld jostabær (blåbær kan også bruges)

2 håndfulde edamamebønner

1 håndfuld dild

2 dl. olivenolie

1 håndfuld cashew nødder

parmesan, salt og peber efter smag.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.