Hjem / Opskrift / Quinoarisotto med grillede forårsløg

Quinoarisotto med grillede forårsløg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Elsker du risotto som jeg, men er du også lidt af en sundhedsfreak, så er denne risotto lige noget for dig. 

Smelt ghee i en gryde ved middel varme. Tilsæt løg og brun i ca. 4 minutter til de er møre. Tilsæt presset hvidløg og quinoa og lad det stege med i 1 minut. Tilsæt nu grøntsagsbouillon og lad det koge i ca. 15 minutter. 

Imens quinoaen koger, opvarm din grillpande (alm. pande kan bruges). Når panden er varm lægger du forårsløgene på og lader dem få 3-4 minutter på hver side eller til de er møre og har fået svage mærker. 

Efter de 15 minutter tilsættes parmesanen risottoen, giv den et par minutter her. Smag til med salt og peber. Tag så risottoen af varmen, lad den køle af et par minutter og vend så rucolasalaten i.

Server risottoen straks med de grillede forårsløg på toppen. Stænk evt. med lidt olivenolie.

 Inspiration er hentet fra bogen My new roots

Ingredienser: 

1 stor spsk. ghee eller kokosolie
1 løg, haket fint
2 fed hvidløg
170 g quinoa, skyllet grundigt
5,5 dl grøntsagsbouillon 
75 g revet parmesanost 
65 g rucolasalat, skyllet
Salt og friskkværnet peber
6-12 forårsløg eller hvidløgstoppe, halverede 
Olivenolie


Af Maria Lund Kloster

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.