Hjem / Opskrift / Quinoa-deller

Quinoa-deller

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kog quinoa og kartofler. Riv gulerødderne på et rivejern. Blend derefter quinoa, kartofler og gulerødder til en fars med stavblender. Hvis man ikke har en stavblender kan ingredienserne moses sammen med fingrene, dette giver dog en lidt grovere fars. Hak de soltørede tomater og basilikum fint og tilsæt farsen sammen med salt og pepper. Form små deller og fordel dem på en bageplade. Pensl dellerne med olie og bag dem i ovenen ved 200 grader i ca 30 min.

Disse deller er italiensk inspireret, men kan krydes med mange andre lækre krydderier.

De smager godt kolde og er rigtig gode til madpakken.

 

Af: Christina Jacobsen

Ingredienser: 

200 g kogt quinoa

200 g gulerødder

200 g kogte kartofler

Soltøret tomat

Basilikum (frisk eller tørret)

Salt & Pepper

Olie til pensling

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.