Hjem / Opskrift / Pesto af gulerodstop

Pesto af gulerodstop

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Det er ærgeligt at bare smide gulerodtoppene ud, når de kan blive til denne her dejlige pesto.
Pestoen kan bruges i mange forskellige retter eller som smørrelse i en sandwich. 
Alle ingredienserne kan ændres i mængderne alt efter smag.Jeg elsker hvidløg, så jeg putter meget i.
Tilføj alle ingredienserne til en foodprocessor og blend til ønsket konsistens, mens der tilsættes olivenolie.
 
Af Christina Jacobsen
Ingredienser: 
Toppen af et bundt gulerødder (mit var ret stort)
2 dl valnødder (eller andre nødder)
1 dl parmesan ost
3 fed hvidløg
Citronsaft
Salt & Peber
Olivenolie.
Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.