Hjem / Opskrift / Persille pesto

Persille pesto

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skyl persillen grundigt og klip stilkene af. Kom alle ingredienserne i en blender. Blend ved høj hastighed til den ønskede konsistens, min er lidt grov da jeg bedst kan lide den sådan. Tilsæt evt. mere olie hvis tyndere konsistens ønskes og smag til med salt. Server evt. som dip til hjemmelavede chips. Kan opbevares ca. en uge på køl i en tætlukket beholder

Ingredienser: 

2 store håndfulde persille
1 fed hvidløg
50 g parmesan (hampefrøskaller eller gærflager for vegansk version) 
2-4 dl olivenolie (afhænger af hvor tynd man vil have den) 
En håndfuld valnødder (eller andre nødder, frø eller kerner man lige har, eks. pinjekerne, solsikkekerner eller mandler)
Salt


Af Maria Lund Kloster

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.