Hjem / Opskrift / Pastinak-pure med chili og hvidløg

Pastinak-pure med chili og hvidløg

Average: 4 (1 vote)
Vejledning: 

Denne pure er som tilbehør til en ret eller som en del af et tapasbord.

Kog pastinakkerne møre. hak løg, hvidløg og chili fint. Jeg brugte ikke en gang halvdelen af den mindste chili (så størrelse med en hasselnød) taget af planten. Hæld næsten al vandet fra de kogte pastinakker. Blend hele molevitten med lidt olie og smag til med salt og peber. 

 

\\ Maria 

Ingredienser: 

Til 2 pers:

Pastinakker (jeg brugte 3 små)

et halv løg

1 fed hvidløg

lidt chili (jeg brugte habanero chili, fra planten som jeg købe i butikken :) )

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.