Hjem / Opskrift / Pasta med skorzonerod og grønkål

Pasta med skorzonerod og grønkål

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skorzonerødderne skrælles og lægges i vand for at de ikke bliver brune. Jeg har valgt at snitte skorzonerødderne ved at bruge en kartoffel skræller, så det bliver lange tynde stykker. Grønkålen snittes fint og champignon skæres i passende stykker. Rist champignon i panden til de der brunet. Tilsæt grønkålen til det er faldes lidt sammen. Tilsæt fløde og snittet skorzonerødder. Lad det simre et par minuter og smag til med salt og pepper. Vend pastaen i fløden og server med parmesanost.

 

Ingredienser: 

En håndfuld skorzonerødder

En håndfuld grønkål

Champignon

Pasta

Madlavningsfløde

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.