Hjem / Opskrift / Palmekålspesto

Palmekålspesto

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Det hele kommes i en stavblender med skål/foodprocessor. Hvidløgene har forinden fået et kort opkog, så de ikke er for skarpe i smagen.

Smages til med salt, citron og sennepsfrø og hældes på sylteglas.

Hvis det ikke bruges samme dag, bør der toppes med mere olivenolie, så al pestoen er dækket.

/Marianne Holm

Ingredienser: 

En stor håndfuld palmekålblade, udelad evt. den nederste del af de tykke stængler.

2 dl ristede cashewnødder

En god økologisk parmesan, ca 3*4 cm

4 spsk. Økologisk olivenolie

2 Hvidløg

Salt

Citronsaft

Pyntes med kværnet sennepsfrø

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0