Hjem / Opskrift / Palmekål i Mormordressing

Palmekål i Mormordressing

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kog fløden op og tilsæt citronsaft, salt, peber og skal. 
Skyld og tør i mellemtiden kålen godt og hak den groft.
Tilsæt kålen til fløden, vend rundt og lad stå i et minut, tilsæt det sursøde element og anret i skåle med hakket hasselnød eller mandel.

Ingredienser: 

1 bundt palmekål eller grønkål
1 håndfuld hasselnød
Skal og saft af en citron
1/2 dl fløde
Salt & Peber
Noget sødsyrligt i form af semi-tørrede tomater, bær eller æblestykker
 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.