Hjem / Opskrift / Pære Belle Helene med hasselnød og råkakao

Pære Belle Helene med hasselnød og råkakao

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Sæt kakaobønnerne til udblødning i lunt vand.

Start så med at skrælle pærerne forsigtigt. Er det en pæresort med stort kernehus (spis dig evt. Frem), så fjern forsigtigt dette med en urtekniv, startende fra pærens bund.

Lad sukker/honning koge op i vandet sammen med vaniljen, og tilsæt pærer. Lad disse koge møre i vandet ved svag varme, og tag dem op.

Traditionelt ville man servere pærerne med chokoladesauce, men desværre har omsmeltning med fløde det med at tage noget af den gode chokoladesmag. Prøv i stedet at servere pærerne med et drys af finthakket god, mørk chokolade, hasselnødder og afskallede kakaobønner. Det bliver vanvittigt dybtsmagende og lækkert.

Anret pæren opretstående med en klump vaniljeis, begge dele drysset med blandingen af kakao, nød og chokolade. 

Tip alternativt til honning- eller sukkerlage kan pærerne koges møre i en sød mjød. 

Ingredienser: 

1 pære pr. person

250g. Sukker eller en mindre mængde honning
4 dl vand
1 vaniljestang
God vaniljeis (evt. Hjemmelavet)
40g. Mørk chokolade
50g. Hasselnød
25g. kakaobønner

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.