Hjem / Opskrift / Oktoberaften

Oktoberaften

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kartoflerne skæres i skiver

Lægges dem enkeltvis på en bræddepande med olivenolie, salt og peber 

Bages i ovnen 180-200 C varmluft ca. 40 min

Tilsæt rosmarin de sidste ca. 10 min

 

Rødbederne skæres i skiver og bages for sig selv med olivenolie, salt og peber  (180-200 C varmluft ca. 50 min)

Skræl æblerne og skær kernehus fra, skær dem i skiver og læg dem over rødbederne tilsæt lidt tørret chili (de sidste ca. 20 min)

Gedeosten tilsættes de sidste ca. 10 min

 

Svampene:

Halver løget og pil skalden af og bag det i ovnen (ca 30 min)

Svampene steges møre i smør, tilsæt peber

Tilsæt groft hakket hvidløg og senere det bagte løg (skåret i mindre stykker)

Tilsæt et skvis hvidvinsedikke

Lad fløden boble lidt og vend osten inden svampene serveres

Ingredienser: 

Ovnbagte kartofler:

ca 500 g kartofler

rosmarin

olivenolie

 

Rødbede/æble/gedeost:

1 rødbede

1 æble

gedeost (3-4 skiver)

tørret chili

olivenolie

 

Svampe:

ca 300 gr svampe

1 løg

3-4 fed hvidløg

smør

fløde

parmesan

hvidvinseddike

Kommentarer

Serveres klogt med et glas rødvin

 

Skrevet af Mikkel Damborg

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0